NEKI NOVI HAJDUK: Splićani dovode trenera kapitalca!?

FOTO:

Hajduk Split odlično je reagirao dolaskom Bore Primorca koji je vodio ‘Bijele’ u tri utakmice. Splićani su odradili remi protiv Osijeka, a potom su ostvarili dvije gostujuće pobjede protiv Slaven Belupa i Lokomotive Zagreb.

No, treba istaknuti kako je Primorac tek privremeno rješenje na klupi, odnosno bit će na toj funkciji do kraja ove polusezone. Osim ako se u međuvremeno zaista ne dogodi veliki zaokret. Ipak, to je najavio i novi predsjednik Hajduka.

Naime, Jakobušić se bacio u potragu za novim trenerom, a često se kroz medije pojavi ime Matjaža Keka, sjajnog slovenskog stratega koji je godinama vodio Rijeku ostvarivši velike uspjehe. Zna se kako je Kek u mladosti bio veliki navijač Hajduka te kako se možda vidi na Poljudu jednog dana. A zanimljiv komentar dao je Robert Šola, glavni urednik SN:

“Hajduku treba dobar i dokazani trener koji voli taj klub, poznaje okruženje i atmosferu. Treneri tipa Ivana Jurića ili Ivana Leke, naravno ako bi bili dostupni”. No, s njim se nije složio gost Marko Lozo, mladi trener iz Splita: “Ne slažem se! Na primjeru Tudora shvatili smo zašto nije dobro da je trener Hajduka Splićanin”-

Komentari

komentara

« Povratak