NEKI SU SE I ZABRINULI: Evo zašto je Dalić otkazao prvi trening u Njemačkoj!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija, predvođena izbornikom Zlatkom Dalićem, jučer je stigla u Neuruppin, gradić kraj Berlina u kojem će biti smještena tijekom Europskog prvenstva.

Doček je bio zaista poseban pa je tako bilo nekoliko tisuća hrvatskih navijača na glavnom trgu. Ono što je fascinantno je da su hrvatski navijači od jutra su stizali u Neuruppin, a imat će priliku pozdraviti reprezentaciju i na prvom treningu u ponedjeljak, koji će biti otvoren za publiku.

”Jako lijepo su nas dočekali. Hrvati su pokazali što im znači naša reprezentacija. Svjesni su što mi radimo za Hrvatsku, za našu državu. Svjesni smo očekivanja navijača. Velika su nam podrška i nadam se da ih nećemo razočarati. Veseli me to i hvala im puno”, rekao je Dalić po dolasku u Neuruppin.

Hrvatska je u kamp stigla ravno iz Portugala u kojem je u subotu pobijedila 2:1 i tako na najbolji način zaključila pripreme za Euro. Dalić je u planu imao trening i u nedjelju navečer, ali ga je otkazao zbog umora među igračima. Tako će reprezentacija do subote i utakmice sa Španjolskom odraditi samo tri treninga u kampu.

Podsjećamo, Hrvatska se nalazi u skupini B zajedno sa Španjolskom, Italijom i Albanijom. Europsko prvenstvo počinje u petak okršajem između Njemačke i Škotske.

Komentari

komentara

« Povratak