Nema kraja brigama navijača Arsenala: Mourinho krade Wengeru dva najbolja igrača!

FOTO:

Problemi s istekom ugovora

Kako prenose engleski mediji, Arsene Wenger uz nezadovoljstvo vlastitih navijača, mogao bi biti i u još većim problemima. Manchester United zagrizao je Mesuta Ozila, koji je izričita želja Josea Mourinha s kojim je već surađivao u Real Madridu.

Druga želja je Alexis Sanchez, sjajni Čileanac koji je u lošim odnosima s Wengerom

Ono što na prvu možda djeluje kao znanstvena fantastika, gledajući iz druge perspektive dobija vrlo realnu mogućnost ostvarenja. Oba igrača ulaze u zadnju godinu ugovora i ako ih ne produže, početkom 2018. godine moći će potpisati s bilo kojim klubom bez odštete.

Arsenalova štednja i Unitedovo rasipništvo

Već i ptice na grani znaju da Arsenal više mari za pozitivnim poslovanjem nego za rezultatima, a trener Uniteda, Jose Mourinho je trener-rezultat. United kojem nije bio problem na Pogbu potrošiti cca 100 milijuna eura, sigurno neće štediti na tako dva dobra igrača koja mogu dobiti pa čak i ispod cijene, upravo zbog isteka ugovora.

Možemo samo pretpostaviti kakvo bi nezadovoljstvo izazvala prodaja ovog dvojca izravnom konkurentu te nam samo ostaje vidjeti hoće li to biti kap koja će preliti čašu i natjerati Wengera da podnese ostavku?

https://nogometne-vijesti.hr/liga-prvaka/pogledajte-nevjerojatnog-oblaka-tri-prekrasne-obrane-tri-sekunde/

Komentari

komentara

« Povratak