NEMA KRAJA ŠOKOVIMA: Barcelona prodaje najvećeg talenta sa sitniš!

FOTO:

Prije nekoliko dana predsjednik Barcelone, Joan Laporta, izašao je u javnost s nevjerojatnom informacijom. Naime, Barcelona dužna preko milijardu eura!

Nakon odlaska Lionela Messija dogodio se novi udarac na Barcelonu. Katalonski Sport danas donosi kako je u Barceloni stigla nova kriza, a radi se o neuspješnim pregovorima s Ilaix Moribaeom oko novog ugovora.

Izvjesno je da zbog teške financijske situacije u klubu neće doći do dogovora o novom ugovoru pa ostaju samo dvije opcije – transfer 18-godišnjaka ili odlazak sljedećeg ljeta bez odštete. Barcelona je zainteresiranim klubovima poručila da neće prodati Moribu za manje od 15 milijuna eura i već je odbila osam milijuna eura od Leipziga.

Moriba će, ako nitko Barceloni ne ponudi traženi iznos, sljedeću sezonu provesti na tribinama i neće konkurirati ni za utakmice prve momčadi, a niti za okršaje B momčadi. U Barceloni su se, tvrdi Sport, već pomirili s tim da će Moriba sljedećeg ljeta bez odštete promijeniti klub i Katalonci slanjem njega na tribine žele poslati poruku ostalim mladim nogometašima koji tek trebaju ući u pregovore oko novog ugovora.

Moriba igra u veznom redu i već vrijedi ogromnih 25 milijuna eura ali jasno je da će mnogi europski klubovi ponuditi znatno manje iznose…

Komentari

komentara

« Povratak