NEMA RAZDORA U FC HOLLYWOODU: Ribery demantirao sukob sa Nikom Kovačem!

FOTO:

Bayern Munchen je u prošlom kolu osvojio nova tri boda i potvrdio prvo mjesto. Nakon što su gubili preokretom su u režiji Tolissoa, Robenna i Rodrigueza dobili utakmicu.

Međutim, jedna druga stvar je zaintrigirala njemačku nogometnu javnost. Bivši francuski reprezentativac Franck Ribery nije igrao zadnji susret, sjedio je na klupi, podignuo se u 83. minuti i otišao u svlačionicu.

Tamo se brzo presvukao, uzeo taksi i otišao sa Allianz Arene. Odmah se počelo potencirati da je došlo do nesuglasica i sukoba između iskusnog Francuza i našeg trenera, ali je zvijezda Bavaraca to opovrgnula.

“Nema veze s utakmicom, nisam uopće ljut što nisam igrao. Sve je napravljeno u dogovoru s Kovačem”, rekao je Franck Ribery.

Njemački list Bild otkriva da su u pitanju bili obiteljski razlozi. Tako se ipak ispostavilo da se ne događaju nikakvi potresi u prvaku Njemačke, nagađalo se da Ribery vuče ozlijedu ili se uvrijedio što nije ušao u igru.

No, dobro je poznato da Kovač stariji ne trpi isčašeno ponašanje i da nije sve dogovoreno između njih dvojica, uslijedila bi disciplinska kazna sasvim sigurno.

POVRATAK U A VRSTU JE PITANJE DANA: NIKOLA VLAŠIĆ ODIGRAO JOŠ JEDNU ODLIČNU UTAKMICU!

SJAJNO SE ZABAVLJAJU: Alvaro Morata preko Instagrama podbada Kovačića!

Komentari

komentara

« Povratak