NEMA ŠALE S NIKOLOM: Evo što je Vlašić zatražio od CSKA Moskve!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, već tri sezone brani boje ruskog velikana CSKA Moskve. No, izgleda kako je spreman za promjenu sredine.

Kao što je već poznato bivši igrač Hajduka i Evertona nalazi se na radaru talijanskog velikana AC Milana ali posao je stopiran jer Rusi traže prevelik iznos.  I čini se kako Vlašić želi otići kod sedmerostrukog europskog prvaka. Kako javlja engleski novinar Danny Armstrong, koji živi i radi u Rusiji, Vlašić je od CSKA zatražio da smanji odštetni zahtjev i prihvati ponudu Milana.

Naime, Milan je ponudio pet milijuna eura za posudbu, a potom bi ga sljedećeg ljeta otkupili za 20 milijuna eura. No, Rusi traže 30 milijuna eura i tu je nastao veliki problem.

O ovom poslu pišu brojni talijanski mediji koji su čak uvjereni kako će Nikola Vlašić u narednim danima postati novi igrač Milana.

Vlašić je u CSKA došao na posudbu iz Evertona 2018. godine te se brzo prometnuo u jednog od ključnih igrača te momčadi. Moskovljani su zatim otkupili njegov ugovor, a za CSKA je nastupio 103 puta i zabio 33 gola.

Komentari

komentara

« Povratak