NEMA ŠALE S NJIM: Evo što je trener Hajduka rekao nakon nove pobjede!

FOTO:

Trener splitskog Hajduka, Valdas Dambrauskas, bez problema može nositi nadimak Mr. 100%. Naime, Hajduk je pod njegovim vodstvom došao do nove pobjede.

Četiri utakmice = četiri pobjede, to je učinak novopečenog trenera Hajduka. Danas je žrtva bila zagrebačka Lokomotiva koju je Hajduk razbio na gostovanju u sklopu četvrtfinala hrvatskog Kupa. A bilo je čak 6:3 za Splićane. Nakon utakmice Dambrauskas je bio sretan:

”Sretan sam zbog rezultata i zbog puno prilika koje smo stvarali. Igrali smo kao tim, bili smo koncentrirani na utakmicu, a pri tome smo i uživali. Sad se možemo koncentrirati na prvenstvo. Čeka nas polufinale i koncentriramo se za budućnost. Zadovoljan sam golovima koje smo zabili, ali imamo još puno toga za raditi. Ne smijemo tako lako primati golove. Momčad raste iz dana u dan i sjajna je atmosfera. Sretan sam zbog prolaska dalje, to je najvažnije”, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas nakon utakmice.

U nedjelju je veliki derbi s Dinamom.

”Mogu biti siguran da ćemo doći spremni na derbi. Imamo dan za odmor, a onda i tri dana za pripremu derbija. Ne bih želio komentirati težak raspored do kraja. Želim da idemo dan po dan. Koncentriramo se za svaki iduću utakmicu.”

KUGLICE SU ZAPLESALE: DOBILI SMO SPEKTAKULARNE DODATNE KVALIFIKACIJE ZA ODLAZAK U KATAR!

Komentari

komentara

« Povratak