NEMA VIŠE LABAVO: Ovo su spartanska pravila koja je Ten Hag uveo u svlačionicu Uniteda!

FOTO:

Novi trener Manchester Uniteda, Nizozemac Erik ten Hag, polako uvodi red u svoju momčad. Mnogima se neće svidjeti njegove mjere…

Nova pravila

Erik ten Hag, novi strateg Crvenih vragova, uvodi neka nova, stroža pravila, objavili su britanski mediji. Nakon poprilično opuštenog pristupa koji su imali Ole Gunnar Solskjaer i Ralf Rangnick, Nizozemac čvrstom rukom želi uvesti red među zvijezde s Old Trafforda.

Između ostaloga, zabranio je konzumaciju alkohola tijekom tjedna. Svaki igrač će proći kroz redovita vaganja i bit će kažnjen ako nije u traženoj formi. Kao jednu od ključnih stvari, ten Hag traži potpunu diskreciju te će svako curenja informacija iz svlačionice također biti kažnjeno. Što se tiče prehrane, Nizozemac inzistira da se igrači ne oslanjaju na svoje osobne kuhare i jedu hranu koju je osigurao klub.

„Mislim da nam je to neko vrijeme nedostajalo. Za mene disciplina nije samo način na koji igraš na terenu, pozicija koju imaš, što moraš raditi, to je i izvan terena. Nemojte kasniti na sastanke, nemojte kasniti na obroke”, rekao je Bruno Fernandes za Daily Mail pa nastavio:

„Njegove ideje su jasne, pravila su jasna, samo se toga moramo pridržavati. Mislim da je to jako važno jer ako svi stignu na vrijeme, a netko kasni, treba ga kazniti.”

Ovakav režim će se sigurno svidjeti i Cristianu Ronaldu, koji je prošle sezone pokušao potaknuti suigrače na uravnoteženu prehranu, te izbacivanje deserta nakon obroka.

Komentari

komentara

« Povratak