Nema više skrivanja: Bruno Petković ljubi bivšu ženu našeg poznatog nogometaša

FOTO:

Prije nešto više od dva mjeseca kuloarima je potekla glasina kako je 25-godišnji Bruno Petković oteo srce diplomiranoj ekonomistici i voditeljici Ivi Šarić, bivšoj supruzi umirovljenog nogometaša Jerka Leke, a o detaljima njihove veze izvijestio je izvor za Story.hr. (večernji.hr)

Oni su, prema tvrdnjama izvora, zajedno već pet mjeseci te su donedavno ljetovali u Betini na Murteru. Podsjetimo, bivša manekenka Iva Šarić ex. Leko (31), bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od 2012. godine. Osvojila ga je 2008. godine, a četiri godine kasnije održano je vjenčanje u crkvi sv. Josipa na Trešnjevci. Iva je imala 19 godina, a Jerko 32 godine. Prije tri godine počelo se pisati o njihovu razvodu, ali tek su u ožujku 2018. odlučili priznati da su se razišli.

U braku su dobili dvoje djece, sinove Carlosa (7) i Leona (5). S druge strane, iza Brune je višegodišnja veza s manekenkom Teom Slavicom za koju mnogi tvrde da Iva izgledom podsjeća na nju, kojoj je kraj došao u listopadu prošle godine. Tada nam je Slavica rekla da je “od sada Bruno Petković slobodan dečko”. Nakon što smo je upitali o razlozima prekida, rekla nam je kako ne želi komentirati svoju bivšu vezu”, čime nam je potvrdila da je između njih zaista gotovo. Kontaktirali smo i Petkovića koji nam također nije htio davati nikakve komentare vezane uz prekid s Teom Slavicom.

Nekoliko sati kasnije i s njegova su Instagram profila nestale zajedničke fotografije. O Ivi i Bruni počelo se pisati kada su u svibnju dva vikenda zaredom viđeni zajedno u jednom zagrebačkom restoranu, a potom i na privatnoj večeri, gdje su sjedili zajedno ne skidajući osmjehe s lica.

LEGENDARNI BRAZILAC ŽELI HRVATSKOG NAPADAČA: RONALDO SPREMAN DATI MILIJUNE ZA HRVATSKOG GOLGETERA!

Komentari

komentara

« Povratak