NEMILOSRDNA UEFA: Dejanu Lovrenu stigla oštra kazna!

FOTO:

UEFA je donijela odluku o kaznama za Hrvatski nogometni savez te za reprezentativca Dejana Lovrena.

Nemilosrdna UEFA

Disciplinska komisija UEFA-e objavila je odluku o oštrim kaznama za HNS i Dejana Lovrena.

Hrvatski nogometni savez je tako kažnjen s 13 tisuća eura. Kao razlog se navode organizacijski propusti tijekom utakmice Hrvatske i Španjolske, u sklopu Lige nacija. Točnije, UEFA zamjera bacanja predmeta te blokirane prolaze i stepenice na tribinama.

Također, oštro je kažnjen i Dejan Lovren. Naime, Lovren neće moći nastupiti na idućpj reprezentativnoj utakmici zbog vrijeđanja Španjolaca na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Lovren je tad napisao:

„Mi smo Španjolce pozdravili nakon onog teškog 6:0 poraza. Je, bila je sramota, pa izgubili smo 6:0, ali smo pokazali da smo fair-play ekipa. A oni… Samo je jedan igrač čestitao, Alvaro Morata. A za ove ostale nemam baš nekih pozitivnih riječi. Nisam nikad doživio da se suparnici tako ponašaju i zato mi je ova pobjeda time draža. Očito smatraju da su veći od nas, ali smo im pokazali da to nisu. I neće biti!”

Također, Lovren je prozvao Sergia Ramosa i Španjolce, što se nije nikako svidjelo UEFA-i.

„Aaa-ha. 3:2. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. To su pi..ke obične. Samo ovo vrijedi, ova tu strana.”, rekao je Dejan Lovren pokazujući na hrvatska nacionalna obilježja na dresu.

ENGLEZI JAVLJAJU: Gonzalo Higuain jako blizu transfera u Premier ligu!

OPET SENZACIJA: Sin legendarnog francuskog reprezentativca izbacio PSG iz Liga kupa!

Komentari

komentara

« Povratak