NEMIRNO JE U UNITEDU: Velika svađa igrača nakon teškog poraza od Evertona!

FOTO:

Unatoč tome što su sjajno krenuli pod novim trenerom Solskjaerom, United ponovno bilježi samo blijede utakmice u zadnje vrijeme. Novi težak udarac stigao je na Goodisonu protiv Evertona gdje su poraženi čak 4:0.

Čini se da je to teško palo mnogim igračima pa su se međusobno žestoko posvađali poslije utakmice, javlja Daily Mail. Navodno se vika i galama iz svlačionice mogla čuti i na hodnike, igrači su se međusobno optuživali zbog debakla.

Menadžer Ole Gunnar Solskjaer je morao održati razgovor s njima čak pola sata, kako bi primirio uzavrele strasti. Mnogi smatraju da Norvežanin ipak nije bio najsretnije riješenje, tvrde da se više biralo emocijama nego glavom….Kako bilo, Oleu zadnjih dana nije lako nimalo.

“Pustili smo menadžera i njegove pomoćnike da govore, a oni su rekli svoje. Nismo poštovali sebe, klub niti navijače. Ono što smo napravili na terenu nije izraz poštovanja prema nikome, od stručnog stožera do osobe zadužene za dresove. Ono što smo pokazali nije donijelo radost nikome i zato smo ljuti na sebe. Možemo i moramo bolje. Reakcije mora biti”, rekao je Paul Pogba dan poslije poraza.

Komentari

komentara

« Povratak