NEMOJTE GA LJUTITI: Jose Mourinho uništio najgoreg managera u Premiershipu!

FOTO:

Dobro je poznato kako nećete dobro proći ako vas spomene Jose Mourinho. Upravo to osjetio je jučer nekadašnji trener Crystal Palacea, Frank de Boer…

Mourinho odmah u akciju

Frank de Boer koji je na BT Sportsu komentirao utakmice Premier League, izjavio je o Rashfordu: “Šteta da je njegov menadžer Mourinho. Rashford je engleski nogometaš i trebalo bi mu dati više vremena. Možda bi tako tako radio više grešaka, ali vrijedi ga istrpjeti jer je sjajan nogometaš. Međutim, Mourinha zanima samo rezultat. Čim Marcus ne odigra najbolje jednu ili dvije utakmice, Mourinho ga vadi iz momčadi. Rashford je veoma mlad i treba mu utakmica, ali što je najvažnije, iznimno je talentiran i želim ga gledati kako igra svakog tjedna.”

Naravno, veselom i ratobornom Portugalcu nije dugo trebalo da odgovori:

“Pročitao sam negdje neku izjavu od onog najgoreg menadžera u povijesti Premier League, Franka de Boera, da za Rashforda nije dobro da ima trenera poput mene, čovjeka kojem je bitno samo pobijediti. To govori Frank de Boer, čovjek koji u ovoj zemlji kao trener ima skor 7-0-0-7 i nula postignutih golova. Možda bi s njim Rashford naučio kako gubiti.”

De Boer je početkom sezone otpušten nakon što je izgubio prve četiri prvenstvene utakmice bez postignutog gola, a jedinu pobjedu ostvario je u Liga kupu. Činjenica je da je zbog tako ranog otkaza ušao u povijest kao trener s najkraćim stažem u Premiershipu.

Komentari

komentara

« Povratak