NEOČEKIVAN IZBOR: Ovo je glavni kandidat za klupu Chelsea?!

FOTO:

Engleski prvoligaš Chelsea je raskinuo suradnju s njemačkim trenerom Thomasom Tuchelom, objavio je londonski klub u srijedu, dan nakon poraza u utakmici prvog kola Lige prvaka od zagrebačkog Dinama 1:0.

Neočekivano ime

Thomas Tuchel više nije trener Chelsea. Nijemac je na klupu Chelsea zasjeo u siječnju 2021., osvojio je Ligu prvaka četiri mjeseca kasnije, no poraz od Dinama je očito bio prebolan za upravu koja mu se danas zahvalila na suradnji.

Iako se za klupu „plavaca“ spominju razna imena, engleski mediji javljaju kako je glavni kandidat jedno posve neočekivano trenersko ime. Naime, radi se o aktualnom menadžeru Brightona, Grahamu Potteru!

„Očekuje se da će Chelsea danas zatražiti dozvolu od Brightona da razgovara s Grahamom Potterom o preuzimanju upražnjenog mjesta menadžera nakon otpuštanja Tuchela. Chelsea također želi razgovarati s Mauriciom Pochettinom i Zinedineom Zidaneom, koji su trenutno bez posla.”, prenosi i Sky Sports.

Inače, 47-godišnji Potter je na klupi Brightona od 2019. godine, a prethodno je radio u Swanseaju, te sedam godina u švedskom Ostersundu.

Komentari

komentara

« Povratak