NEOČEKIVANA IZJAVA ZVIJEZDE REDSA: „Ne osjećam se kao prvak, pošteno je da se Premiership poništi!“

FOTO:

Nitko sa sigurnošću ne zna kada će se englesko prvenstvo nastaviti, u toj situaciji najviše gubi uvjerljivo prvi Liverpool. Kloppovi Redsi nemaju konkurencija ove sezone u Premierligi, prvom pratitelju Manchester Cityu bježe čak 25 bodova, titula im je donedavno bila nadomak ruke.

No, onda se dogodila ova nesretna epidemija koronavirusa i sve bi moglo otići u vjetar. Na Otoku traje velika debata trebali se liga nastaviti ili poništiti. Postoje brojni argumenti za i protiv, Liverpool bi u slučaju poništavanja sezona bio tragičar desetljeća. Navijači i Anfield sanjanju titulu čak 30 godina, sada je sve dovedeno pod znakom pitanja.

Međutim, krilni napadač Sadio Mane dao je pomalo nevjerojatnu izjavu za TalkSport, smatra da se Premiership treba poništiti!

“Morate shvatiti da je moj san osvojiti Premiership, ali puno ljudi je umrlo i puno njih je izgubilo svoje najdraže. Nogomet ne smije biti primaran. Volio bih do titule ove godine, ali ako se to ne dogodi, prihvatit ću to. Možda je najpoštenije da se prvenstvo poništi. Nadam se da ćemo iduće godine postati prvaci.” – rekao je Senegalac i dodao da se ne osjeća kao prvak.

WANDA NARA SVE ZEZNULA: PSG OTPISAO ICARDIJA, A ŽENA MU VEĆ PRONAŠLA NOVI KLUB!

NOVO PRIZNANJE ZA MAJSTORA: Najveća nada talijanskog nogometa inspiraciju vidi u kapetanu Vatrenih!

MIRTA ŠURJAK POZIRALA S MASKOM, ALI SVI SU PRIMIJETILI NEŠTO DRUGO

Komentari

komentara

« Povratak