NESLANA ŠALA: Veličao je ratnog zločinca Ratka Mladića pa ga klub potjerao…

FOTO:

Zbog veličanja osuđenoga ratnoga zločinca Ratka Mladića nogometni klub Modriča, nekadašnji prvak BiH, danas sudionik nižerazredne lige Republike Srpske, potjerao je iz kluba nogometaša Belmina Halilovića, piše 24sata.

Ta je vijest izazvala nevjericu i šok ne samo u sportskoj javnosti jer nije zapamćeno u BiH da sportaš bošnjačke nacionalnosti veliča ratnoga zločinca koji je najodgovorniji za brojne ratne zločine i genocid u Srebrenici.

– Zbog kršenja klupske discipline i nanošenja štete ugledu kluba, Modriča je odlučila raskinuti ugovor sa ovosezonskim pojačanjem Belminom Halilovićem. Klub se ograđuje od takvih i sličnih stvari, te od svojih članova zahtjeva da se isključivo koncentriraju na sport i profesionalne obaveze koje nogomet – objasnili su svoju odluku iz NK Alfa Modriča.

Mladi nogometaš Belmin Halilović je u utorak za sarajevski portal Klix.ba pojasnio što se točno dogodilo.

– Kriv sam i ispričavam se svima koje sam uvrijedio ovom neslanom šalom. Ružno je to što sam napravio, ali ja stvarno nisam nikada imao mrlju u svojoj karijeri i ne mogu vjerovati što mi se događa. Prijatelj me izdao za novce. Uvijek smo se šalili, on je, recimo, kao Srbin pjevao pjesmu Halida Bešlića ‘Sarajevo, grade moj’, ali ako je on meni uništio život, ja ne želim njemu. Što se konkretno ovoga tiče, to je bila interna šala. On je meni poslao nešto vezano za Nasera Orića (ratnoga zapovjednika Srebrenice) i u nastavku zezancije sam ja njemu poslao ovo za Ratka Mladića – rekao je Halilović za sarajevski portal.

OVO JE SVE: KARIM BENZEMA JE JEDNOM RIJEČJU REKAO SVE ŠTO MISLI O LUKI MODRIĆU

POKRALI VATRENE: KOPIRALI SLAVNI HRVATSKI DRES I OSVOJILI VELIKI TROFEJ!

ŠTO KAŽETE? Njemački mediji otkrili što će biti s Perišićem u Bayernu!

Komentari

komentara

« Povratak