NEŠTO NIJE U REDU: Evo što je Kovač rekao nakon blamaže Bayerna!

FOTO:

Njemački mediji posebno danas neće dati mira hrvatskom treneru Niki Kovaču. Naime, Kovač i njegov Bayern danas su doživjeli sramotni poraz kod Frankfurta 5:1. Nakon utakmice bivši hrvatski strateg pričao je o greškama:

“Moja budućnost? Ne znam, vi znate bolje. Kako bih trebao išta znati nakon ove utakmice? Nije bitno kako se osjećam, odlučit će oni koji su za to zaduženi.

Ne moram sve podijeliti s vama. Što želite čuti od mene? Krenuli smo u utakmicu dobro i onda nam je igrač dobio crveni karton. Utakmica je potom krenula u smjeru u kojem nikako nismo htjeli da ode. Ne možeš izgubiti 5:1 ovdje, ni s 10 igrača.

Radili smo puno pogrešaka. Kad izgubimo loptu u protivničkoj polovici, moramo se brzo regrupirati i osvojiti loptu što prije. To su greške koje protivnik lagano kazni odmah.

Nije lagano igrati s igračem manje 80 minuta u Frankfurtu. Nismo bili na očekivanoj razini. Sigurno da nismo igrali dobro u drugom poluvremenu. Crveni karton bio je odlučujući faktor u ovoj utakmici, ali ni mi nismo odigrali kako treba.

Znam kako ovaj posao funckionira. Nisam naivan. Nisam odustao prije, neću odustati ni sada. Morate se držati onoga u što vjerujete.”

JE LI OVO GLUPOST GODINE? LEGENDARNI VRATAR TVRDI DA MESSI MORA OTIĆI U REAL MADRID AKO ŽELI POSTATI NAJVEĆI?!

NEVJEROJATNO IZNENAĐENJE: PSG izgubio od posljednje momčadi u prvenstvu, kvota je bila čak 11!

Komentari

komentara

« Povratak