NEŠTO SE KUHA: Josip Juranović radi transfer iz snova!?

FOTO:

Hrvatski reprezentativac te član škotskog Celtica, Josip Juranović, mogao bi u preostalim danima prijelaznog roka napraviti spektakularan transfer.

Naime, engleski mediji predvođenim uglednim ‘The Sunom’ tvrde kako se bivši igrač splitskog Hajduka i Dubrave nalazi na radaru Chelseaja! Ovaj engleski velikan sve ozbiljnije gleda Juranovića kao potencijalnu zamjenu za Reecea Jamesa.

Josip je imao je sjajnu sezonu kao igrač Celticsa i od tada je zapeo za oko i Bluesima i Man Unitedu. Menadžer Celticsa Ange Postecoglou nije iznenađen da postoji interes za njegovu zvijezdu.

“To pokazuje da igra dobro i također pokazuje što se može dogoditi ako igraš dobro za ovaj klub. Ovo je fantastična platforma za svakoga. Josip je imao snažnu godinu i želi postati još bolji,” rekao je trener Celtica putem škotskog Expressa. “Imao je jaku predsezonu i naporno radi. Ovo je velika godina za njega sa Svjetskim prvenstvom, tako da ga čeka puno izazova na klupskoj i međunarodnoj razini. On želi biti u najboljem izdanju, a moj je posao nastaviti ga gurati da bude najbolji što može.

Poznati Transfermarkt kaže kako Josip Juranović trenutno vrijedi sedam milijuna eura, a cijena mu se posljednji put ažurirala krajem lipnja.

Komentari

komentara

« Povratak