NEŠTO SE KUHA U ITALIJI: Rođak vlasnika PSG-a kupuje klub iz Serije A!?

FOTO:

Talijanski mediji već nekoliko dana pišu kako bi se petrodolari uskoro mogli početi slijevati i u jedan talijanski klub.

Novi projekt moćne obitelji

Prema napisima iz Italije, šeik Amna Al-Thani, rođak superbogatog vlasnika PSG-a Nassera Al-Khelaifija, priprema se za preuzimanje talijanskog prvoligaša, Salernitane.

Već tijekom ove sezone, on bi trebao i službeno postati vlasnik ovog kluba koji se nakon 23 godine vratio u elitni talijanski nogomet. O ozbiljnosti šeikovih namjera govori i činjenica da je u nedjelju svoj budući klub gledao uživo, na susretu protiv Rome.

Inače, klub je trenutno u vlasništvu Claudija Lotita, koji je također na čelu Lazija. Talijanski zakoni zabranjuju tzv. time sharing, tj. situaciju u kojoj je jedna osoba odgovorna za dva kluba, pa je Salernitana dobila ultimatum do nove godine da pronađe novog vlasnika.

Spomenimo i kako su tri jahte ove bogate katarske obitelji već nekoliko dana usidrene u luci Salerno, a šeiku je navodno prioritet kupiti klub koji se nalazi negdje na obalama Mediterana.

Komentari

komentara

« Povratak