NESTVARNA SENZACIJA: Evo tko je večeras ispao iz najjačeg ranga Lige nacija!

FOTO:

Nevjerojatni rezultati dolaze nam iz Lige Nacije A, skupine 3 gdje se nalaze Italija, Engleska, Njemačka i Mađarska. Večeras su odigrani dvoboji petog kola.

Italija je na svom stadionu u Milanu svladala Englesku 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je 22-godišnji Giacomo Raspadori. Inače moćni Englezi, kako si vole tepati, ovim porazom su eliminirani u Ligu B! Da, dobro ste pročitali.

A nakon ovog kola na prvom mjestu ostat će i susjedna Mađarska koja je u Red Bull Areni u Leipzigu kreirala veliku senzaciju svladavši Njemačku 1:0. Pogodak odluke pao je u 17. minuti kada je zabio Adam Szalai.

U posljednjem kolu će igrati Mađarska protiv Italije, a upravo taj dvoboj će nam donijeti putnika na Final Four. Naime, Mađarska je trenutno prva sa 10 bodova, dok Italija ima osam. Dakle, Talijanima odgovara samo pobjeda u Mađarskoj za odlazak na završnicu.

S druge pak strane Engleska će ugostiti Njemačku u posve nebitnoj utakmici… Englezi su posljednji sa samo dva boda dok Njemačka ima šest, a to joj garantira ostanak u elitnom razredu.

Komentari

komentara

« Povratak