NESTVARNI PAD U KARIJERI: Nekada je vrijedio 55 milijuna eura, a sada radi transfer od 500 tisuća eura!

FOTO:

Manchester United daleko je od onakvoga kluba kakav svijet pamti iz doba legendarnog trenera Alexa Fergusona. Osim jakog rezultatskog zaostajanja za svojom zlatnom erom, ovih godina mnogi se sprdaju s određenim transferima u klubu, a nedavni bi mogao još više pojačati ruganje na društvenim mrežama prema Crvenim vragovima.

Najpoznatiji nogometni insajder, Fabrizio Romano, objavio je kako Donny van de Beek odlazi u Gironu. Talijan navodi kako će španjolski prvoligaš dati za Nizozemca mizernih pola milijuna eura. Naravno tu su još bonusi, poput jednostavnih dodataka koji povećavaju naknadnu do 4-5 milijuna eura i dodatni bonusi koji mogu dovesti do 15 milijuna eura. Ipak smiješno izgleda kada se objavi početni iznos koji Girona daje Manchester Unitedu.

Takva objava doprinijela je paljbi navijača na klub iz Manchestera jer je Nizozemac iz Ajaxa došao kao velika nada za 39 milijuna eura. ‘Kupili ga za 35 milijuna funti, uništili mu karijeru i dali za 500 tisuća’, jedan je od mnogih sličnih komentara koji se čude cijeloj situaciji.

Donny van de Beek došao je u United 2020. nakon sjajne sezone u Ajaxu. Nažalost, nije dobio dovoljno prilika te je dvije sezone proveo na posudbama u Evertonu i Frankfurtu. Sad će pokušati oživjeti karijeru u Gironi koja je prošle sezone sve iznenadila i imala sezonu iz snova, piše Net.hr.

Komentari

komentara

« Povratak