Trabzonspor oduševio: Nesvakidašnja kazna za navijača turskog prvoligaša!

FOTO:

Turski Trabzonspor našao je jedinstven način kažnjavanja neprimjerenog ponašanja svojih navijača.

„Penjete li se kod kuće na sjedala u cipelama?“

Trenutno petoplasirani klub u turskoj Super ligi, Trabzonspor, prošli je mjesec preselio na novi stadion, Medical Park Arenu. Uprava kluba očito želi da novi stadion što dulje ostane uredan i čist.

Naime, usprkos jasnim upozorenjima koja to zabranjuju, jedan od navijača se na posljednjoj utakmici popeo na sjedalo. Nepristojnog navijača klub je ubrzo identificirao pomoću društvenih mreža i odlučio ga kazniti na zaista jedinstven način. Kao kaznu je morao očistiti 10.000 sjedala od njih ukupno 41.500!

Da bi sramota navijača bila potpunija, Trabzonspor je na svom Twitter profilu objavio video s navijačem koji ispunjava svoju kaznu. Ipak, imali su toliko samilosti pa su sakrili identitet nesretnog navijača. U navedenom video posramljeni navijač kaže:

Moj klub je otkrio da sam stajao na sjedalu pa me kaznio s brisanjem 10.000 sjedala. Prihodi od karata ne mogu kupiti nova sjedala. Ovo je naše vlasništvo, moramo ga čuvati. Trabzonspor pripada svima nama.

Uz objavu ovog videa stoji i priopćenje kluba: „Nismo se šalili kad smo rekli da je ovo naš novi dom. Penjete li se kod kuće na sjedala u cipelama? To se odmah kažnjava!“

Nema šale s Trabzonsporom! Trebaju li naši klubovi slijediti ovakvu praksu kažnjavanja svojih huligana?! 😀

Bomba iz Milana!? Dva Hrvata iduće sezone u srcu momčadi Rossonera

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/upoznajte-najpoznatijeg-agenta-nogometnom-svijetu-njegove-klijente-ne-moras-sutirati-loptu-nogometu-da-zaradio-vise-messija/

Komentari

komentara

« Povratak