NEUGODNE SCENE NA PREDSTAVLJANJU: Novoj zvijezdi Reala pozlilo tokom press konferencije!

FOTO:

Španjolski gigant Real Madrid predstavio je svoje novo pojačanje, riječ je stoperu Ederu Militau. Brazilski reprezentativac stigao je iz Porta za odštetu od 50 milijuna eura i od njega se očekuje da tvori obrambeni bedem ispred Courtoisa, potpisao je ugovor na šest godina.

Međutim, prvo predstavljanje španjolskoj javnosti nije prošlo najbolje, igraču je pozlilo na press konferenciji. Eder je imao zbilja dan pun obaveza, prvo je istrčao na mitski Bernabeu kako bi se pokazao navijačima a zatim se uputio na konferenciju za medije.

Nakon nekoliko minuta vidjelo se da se ne osjeća dobro, popio je malo vode, otpustio kravatu ali to nije previše pomoglo.

“Oprostite, malo mi se vrti. Ovo je previše, preemotivan je dan.”, kratko je izjavio i to nakon pitanja da li bi želio nastupati u istoj ekipi sa Neymarom. Zdravstveno stanje mu se zbog previše uzbuđenosti nije popravilo na bolje, nova zvijezda Kraljeva je napustila prostoriju, pressica je prekinuta.

Inače, brazilsku zvijezdu Neymara se intenzivno povezivalo s Realom u zadnje vrijeme ali je malo vjerojatno da će stvarno potpisati za najvećeg rivala Barcelone. Sam Brazilac je izjavio kako se nada povratku na Camp Nou.

MA TKO ĆE TO NAPRAVITI? MESSIJU PRIJETI NAJVEĆA KAZNA U POVIJESTI NOGOMETA?

Komentari

komentara

« Povratak