Neuspješna epizoda u PSG-u privedena je kraju: Ben Arfa spašava karijeru u redovima konkurenta!

FOTO:

Hatem Ben Arfa konačno se oslobodio PSG-a i okreće novu stranicu u svojoj karijeri. Novi priliku dobit će u redovima drugog francuskog prvoligaša.

Nova prilika

Bivši igrač Newcastle Uniteda i Marseillea, upravo je napustio Paris Saint-Germain, nakon što mu je istekao ugovor. Na žalost, nekad velika nada francuskog nogometa, u PSG-u je bila potpuno zanemarena. Tijekom sezone 2016./2017. upisao je 23 nastupa, no prošle sezone niti jedan jedini.

Srećom, noćna mora u Parizu je završena i  Ben Arfa je spreman za nove izazove. Za ovog, odnedavno slobodnog igrača, interes su pokazali Rennes, Benfica i Sporting no čini se kako se 31-godišnji Francuz odlučio za povratak u Nice, gdje je igrao tijekom 2015./2016. Upravo u toj sezoni, Ben Arfa je briljirao, postigavši 17 pogodaka u 38 utakmica, a njegova je Nica tad završila četvrta u Ligue One.

Nica je dana u nezavidnom položaju. Nakon tri kola se nalazi na 18. mjestu sa samo jednim bodom. Trener Patrick Vieira se nada kako će Ben Arfa vratiti Nicu u gornji dom, dok bi za Bena Arfu Nica trebala biti povratak aktivnom natjecateljskom nogometu.

TOTALNO POLUDIO: Romin trener nakon utakmice divljao iza klupe i ozbiljno se ozlijedio!

Komentari

komentara

« Povratak