NEVIĐENA POHLEPA: Evo što je Messi tražio od Barcelone za ostanak!

FOTO:

El Mundo je objavio niz mailova između Messijevog oca Jorgea, bivšeg predsjednika Barcelone Josepha Marije Bartomeua i nekadašnjeg izvršnog direktora kluba Oscara Graua.

Radi se o mailovima iz 2020. godine kada se pregovaralo o novom Messijevom ugovoru. Na kraju je Messi ostao bez novog ugovora i 2021. otišao iz Barcelone u PSG.

Messi je tada tražio trogodišnji ugovor s mogućnošću jednostranog produljenja, pristao je na smanjenje fiksne plaće 20 posto u sezoni 2020./2021., ali bi mu se plaća povećala po 10 posto u naredne dvije sezone uz godišnju kamatu od 3 posto. Tražio je i bonus od 10 milijuna eura samo za potpis ugovora.

U mailovima se vidi i da Messi traži isplatu nenamirenih bonusa za vjernost s kamatama, ložu na stadionu za svoju obitelj i obitelj Luisa Suareza, privatni božićni let za cijelu obitelj u Argentinu, povećanje primanja u slučaju povećanja poreza te da klub isplati provizije koje duguje Rodrigu Messiju, Leovom bratu.

Messi je tražio i da klub obnovi ugovor Pepeu Costi, privatnom treneru i najboljem prijatelju argentinskog nogometaša. Nakon što je Messi otišao u PSG, Barcelonu je napustio i Costa te se i on preselio u Pariz.

Za listić dana kliknite OVDJE.

ZAR I ON ODLAZI? EVO TKO JE PREDSJEDNIKU HAJDUKA PONUDIO OSTAVKU!

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak