Neviđena situacija u FA kupu. Bacao se novčić zbog ozljeda sudaca

FOTO:

Počelo je najstarije nogometno natjecanje na svijetu – FA kup. Završene su kvalifikacije, već je ispalo nekoliko stotina ekipa, a u subotu su odigrane utakmice prve runde. Najzanimljivije je bilo na susretu Accringtona i Crewe Alexandre.

Susret je započeo uobičajeno, s glavnim sucem, njegovim pomoćnicima i četvrtim sucem. Međutim, uskoro su se stvari promijenile.

Već u 23. minuti ozlijedio se jedan od dvojice linijskih sudaca. Kako nije mogao nastaviti utakmicu, njega je zamijenio četvrti sudac. Susret se nastavio, da bi se na poluvremenu i pomoćnik požalio na bol, a nakon ukazane liječničke pomoći procijenjeno je da neće moći suditi u nastavku.

Neviđena situacija na nogometnim travnjacima.

Publika nije znala zašto kasni nastavak igre, a kasnio je značajno, čak sat vremena, koliko je trebalo da se donese odluka o tome što će biti s nastavkom utakmice.

Nakon vijećanja konstatirana su pravila FA kupa i odlučeno je da se igra nastavi. Na glavnom arbitru bilo je da donese odluku kakvu vjerojatno više nikad neće morati donijeti. Ostao je sa samo jednim pomoćnikom i bacao je novčić da vidi na kojoj će liniji imati pomoć.

Nakon što je utakmica nastavljena, Crewe Alexandria je uspjela postići drugi zgoditak i osigurati prolazak u drugu rundu.

BREAKING NEWS: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ POTPISAO ZA TALIJANSKOG VELIKANA!

PREKRASNA POSVETA: EVO KAKO JE EINTRACHT FRANKFURT REAGIRAO NA KOVAČEV OTKAZ!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak