NEVIĐENA SRAMOTA HAJDUKOVE NUTRICIONISTICE: Torta na njezinom vjenčanju bila je – Dinamov stadion! Uslijedilo je neugodno iznenađenje…

FOTO:

Vodeći hrvatski mediji prenose lijepe scene s vjenčanja Josipa Juranovića na kojem se moglo vidjeti kako pjeva poznatu pjesmu ‘Volim te Hajduče..’. S druge pak strane Hajdukova nutricionistica, Dragana Olujić, koja je također uplovila u bračne vode, dobiva neugodne kritike zbog onog što je napravila na svom vjenčanju.

Naime, Hajdukova nutricionistica Dragana Olujić uplovila je u bračne vode, a za tortu je bračni par odabrao – maksimirski stadion. Uz taktove pjesme ”Dalmacijo” u pozadini, bračni par je ”razbijao” Dinamov stadion.

Ovaj potez novopečenih mladenaca izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, takav potez nije naišao na odobravanje niti navijača Hajduka. Mnogi zazivaju otkaz nutricionistici, a navijači Dinama su većinom u šoku. Čeka se reakcija splitskog kluba.

Nakon tih reakcija, ona sama je pokušala objasniti svoj postupak, statusom koji je objavila na Facebooku. Isti je kasnije obrisala, vjerojatno uz savjet sa strane, no ne dovoljno brzo da on ne ostane uslikan od strane ljudi na internetu.

“Vjenčanja su puna običaja. Neki običaji su dosadni, neki zabavni, kao i vjenčanja. Ja sam se eto udala. Opet. I organizirala vjenčanje. Zabavno vjenčanje sa zabavnim i veselim običajima.

Neke običaje zadržala, neke izostavila a neke eto promijenila. U Dalmaciji se na vjenčanju razbija krokant. I to, Sv. Duje.

Meni ga je ovaj put bilo zao. Izabrala sam nešto sto se ionako uskoro ruši i gradi novo.

Čista simbolika, ništa drugo.

Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram mojim problemom nego njegovim”, napisala je, kao što možete vidjeti u priloženom, kao što smo naveli obrisanom, statusu.

Komentari

komentara

« Povratak