NEVJEROJATAN PROPUST: Pogledajte kako je glavni sudac jučer teško oštetio Osijek!

FOTO:

Osijek je jučer u gostima 1:2 na Poljudu svladao Hajduk te im tako nanio čak peti poraz u nizu. I nakon ove utakmice pričamo o sudačkim greškama.

Naime, u 76. minuti utakmice dogodila se situacija zbog koje su trener Osijeka Zoran Zekić i njegov stručni stožer poludjeli te počeli vikati, što se čulo i u televizijskom prijenosu s obzirom na to da na Poljudu nije bilo navijača zbog kazne koju je Hajduk dobio.

Roko Jurišić oduzeo je loptu Hajduku na njegovoj polovici, sjurio se na domaći gol i pokušao dodati Petru Pušiću. Međutim, Josip Brekalo je presjekao dodavanje i pritom poslao loptu Hajdukovu golmanu Borni Buljanu. Osječka klupa je počela vikati i tražiti glavnog suca utakmice Frana Jovića da dosudi indirektan udarac jer je smatrala da Buljan nije smio primiti loptu u ruke nakon Brekalova dodavanja. Međutim, Jović to nije učinio i utakmica je nastavljena.

Nakon utakmice trener gostiju, Zoran Zekić, bio je jako ljut zbog suđenja: “Klupa je skočila zbog nekih sudačkih odluka, upozorili ste me da se sve čulo. Tenzije su kao da je Poljud pun. Što se tiče sudačkih odluka, vi isto pratite sve utakmice u svakom kolu i vjerojatno ni vama nije jasno kad je zaleđe, kad nije, kad je penal ili kad nije. Danas smo shvatili i da indirekt više nije indirekt. To se zadnji put na Poljudu vidjelo kad je branio gospodin Zoran Simović.”

No, srećom po Osječane ova greška nije se kasnije osjetila na rezultatu s obzirom da je ostalo 1:2…

Komentari

komentara

« Povratak