Nevjerojatna priča iz Engleske: majka Arsenalove zvijezde živi kao beskućnik!

FOTO:

Zvuči nevjerojatno da majka jedno profesionalnog nogometaša živi kao beskućnik, no na žalost ima i ovakvih sudbina.

On u stanu vrijednom 700 tisuća funti, majka u metalnoj kutiji od 10 kvadrata

Britanski mediji danas otkrivaju nevjerojatnu priču. I dok igrač Arsenala Ainsley Maitland-Niles zarađuje milijune, njegova 38-ogodišnja majka Jule Niles jedva krpa kraj s krajem.

Ainsley Maitland-Niles trenutno živi s bratom Cordijem u stanu vrijednom 700 tisuća funti dok njegova majka živi u metalnom kontejneru veličine 10 kvadrata, bez sanitarnog čvora i grijanja. U ovakvim uvjetima živi zadnja tri mjeseca, od kad je u svađi s 20-ogodišnjim sinom.

Sin Ainsley mi je mogao kupiti stan, ali nije htio. Kad se sjetim da on igra u Arsenalu i zarađuje milijune, a ja živim kao beskućnik, dođe mi da plačem. Ipak, i njega i brata beskonačno volim.“, kazala je Jule Niles.

Najviše od svega nedostaje mi moja obitelj. Grozno je i voljela bih znati što sam krivo učinila.“, tvrdi Ainsleyeva majka.

Prema izvorima bliskim igraču, on nije bio ni svjestan kakvim životom živi njegova majka no ni on ni uprava Arsenala nisu službeno komentirali ovu vijest.

Majka Maitland-Nilesa je od prije poznata medijima jer je 2015. imala sukob s klupskim osobljem zbog čega joj je zabranjen dolazak na treninge svog sina.

Komentari

komentara

« Povratak