NEVJEROJATNA SENZACIJA: Ronaldo napušta Juve zbog plaće kakvu u sportu još nikad niste vidjeli!

FOTO:

Cristiano Ronaldo i njegov transfer u Juventus svakako je bio broj jedan priča prošlog ljeta. No, čini se kako bi portugalski majstor mogao opet biti glavna tema tranfera!

CR je imao težak početak u Torinu, ali to je logično s obzirom da i takvoj igračini treba neko vrijeme za prilagodbu. Tako je s vremenom pokazao kakva je zapravo igračina u pitanju. Ronaldo je trenutno vodeći strijelac talijanske Serie A. Ima ukupno 14 pogodaka, a uz to i 6 asistencija. U Ligi prvaka je statistika začuđujuće slaba pa je tako postigao samo jedan pogodak te dvije asistencije.

Ni ne treba spominjati koliko su navijači Juventusa zaluđeni Ronaldom, ali to bi moglo biti kratkog vijeka! Naime, španjolski Don Balon danas je donio pravu senzaciju. Inače, treba napomenuti kako je ovaj portal sklon doista čudnim pričama koje baš i nemaju smisla.

Prema njihovim izvorima Ronaldo je spreman na odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate! CR trenutno zarađuje 30 miliuna eura, a Arapi bi mu bez problema mogli dati plaću od čak 60-ak milijuna eura! Dakle, radi se o dvostruko većoj plaći.

Portugalac bi time postao apsolutni rekorder u svim momčadskim sportovima. Španjolci nisu otkrili o kojem klubu se radi, ali zato tvrde kako bi transfer mogao biti obavljen već ovog ljeta!

Don Balon također tvrdi kako Juve ne bi imao ništa protiv odlaska, ali naravno ukoliko ‘Stara dama’ osvoji naslov Lige prvaka. Navijači sanjaju taj naslov od 1996. godine i na neki način je postala opsesija glavnih ljudi u klubu.

DANAS BI NAVRŠIO 32 GODINE: AC MILAN SE LIJEPOM GESTOM PRISJETIO TRAGIČNO PREMINULOG ASTORIJA!

BEZ IKAKVOG SUZDRŽAVANJA: Ribery zgrozio javnost vulgarnim ispadom na Instagramu!

 

Komentari

komentara

« Povratak