NEVJEROJATNA ZARADA: Evo koliko će Hajduk dobiti nakon što Atalanta otkupi Pašalića!

FOTO:

Mario Pašalić napravio je fantastičan posao kada je odlučio otići na posudbu u Atalanti. Tamo se već nalazi godinu i pol, a zaista je teško ustvrditi koja sezona je bila bolja. Ipak, reći ćemo druga.

Naime, hrvatski reprezentativac jedan od je od ključnih igrača ovog kluba koji se nedavno uspješno plasirao u četvrtfinale Lige prvaka što je povijesni uspjeh za njih. No, oni već razmišljaju o novoj sezoni iako je trenutno pauza zbog koronevirusa.

Gotovo svi vodeći talijanski mediji pišu kako je Atalanta dogovorila s Chelseajem otkup Pašalićevog ugovora. Taj iznos će biti 15 milijuna eura. Treba istaknuti kako je talijanski klub za posudbu platio oko 2 milijuna eura pa će tako sveukupna odšteta iznositi 17.

Ali, neće samo Atalanta biti zadovoljna zbog odličnog posla. Naime, veliku sreću će imati Hajduk koji baš nije u sjajnom financijskom stanju. Podsjećamo, Pašalić je iz Hajduka prešao u Chelsea 2014. godine za 2,5 milijuna eura uz razne postotke idućeg transfera.

U slučaju da transfer uistinu bude težak 15 milijuna eura, Hajduk će od ranije postignutog dogovora s engleskim klubom doći do ogromnih pet milijuna eura što je jnevjerojatna svota za Splićane, javlja Sportcom.

Splićani će tako dobiti strašne novce s kojima će u ljetnom prijelaznom roku moći osnažiti momčad po želji jer 5 milijuna eura je zaista sjajan novac…

Komentari

komentara

« Povratak