NEVJEROJATNE RIJEČI: Marca žestoko kritizirala Rakitića…

FOTO:

Španjolska Sevilla ostvarila je gostujuću pobjedu na krilima našeg Ivana Rakitića koji je zabio jedan gol kod ruskog Krasnodara.

‘Raketa’ je zabio već u 4. minuti, a Krasnodaru izjednačenje donosi Wanderson na početku drugog dijela. No, Sevilla je preko Munira El Haddadija došla do tri boda u sudačkoj nadoknadi. Rakitić je odigrao još jednu dobru utakmicu.

Naime, portal ‘WhoScored’ dao mu je visoku ocjenu 7.6, dok je SofaScore rekla 7.5. No, ako pitate novinare Marce, bivši hrvatski reprezentativac je bio loš! Da, dobro ste pročitali. Ovako su novinari Marce opisno ocijenili Rakitića u tekstu u kojem igračima presuđuju zajedno sa čitateljima: “Spor. Prespor. Sevilla treba brzinu prilikom prijenosa lopte, posebno kada igra s četvoricom u vezi i zadatak Hrvata je da joj daje upravo to. Umjesto toga, Rakitić je cijelu utakmicu izgledao kao da je gotov.”

Lošije od Rakitića, koji je zamijenjen već u 61. minuti, prošli su samo Vaclik i Ocampos. Zanimljivo kako je Ocampos praktički asistirao Rakitiću za prvi gol Seville…

Komentari

komentara

« Povratak