NEVJEROJATNE SCENE IZ SLOVENIJE: Navijači Olimpije upali na presicu i potjerali nasljednika Prosinečkog

FOTO:

Ljubljanska Olimpija organizirala je danas predstavljanje novog trenera koji je trebao naslijediti Roberta Prosinečkog.

Zmajčeke će u novoj sezoni voditi bivši španjolski nogometaš Albert Riera koji je došao na press konferenciju. No, presice nije bilo jer su na nju upali navijači Olimpije i potjerali Španjolca iz dvorane.

Maskirani uobičajenim artiklima u navijačkom svijetu, Green Dragonsi došli su na početak press konferencije, došli do stola za kojim je Riera sjedio s klupskim djelatnicima i počeli urlati. Riera ih je pitao imaju li nekih pitanja vezanih za nogomet što je huligane dodatno razljutilo pa su ga potjerali iz dvorane.

“You are not welcome here”, viknuo je jedan od njih nakon čega je Španjolac otišao. Navijači Olimpije ogorčeni su odlaskom Roberta Prosinečkog koji je prošlog tjedna napustio klub nakon samo tri mjeseca i nakon sukoba s klupskom upravom.

“Mogli su reći da ne znam posao, ali da nisam bio pošten nikako. S većim lažovima i prevarantima nikad nisam radio, a radio sam s mnogima. Apsurdno je na kakav način oni vode klub, to ni Alfred Hitchcock ne bi bio u stanju napraviti”, rekao je Prosinečki nakon što je dobio otkaz i nastavio:

“Predsjednik mi je govorio da će sportski direktor otići i spominjao je neke nove igrače. Ja sam ga na jednom od sastanaka pitao da li treba pomoć s menadžmentom kluba jer ono jednostavno nije postojalo. Oni uopće nisu svjesni što se u klubu događa, a nemaju sluha ni za navijače. Klub je nazadovao u svim segmentima, uključujući i financije.”

Komentari

komentara

« Povratak