NEVJEROJATNI KIKS: Ovaj talijanski gigant odbio Halanda jer im nije bio dovoljno dobar!

FOTO:

Norveško čudo od djetetam, Erling Haland, nastavlja oduševljavati nogometne fanatike diljem svijeta. Ovaj 19-godišnjak jučer je s dva pogotka srušio bogati i moćni francuski PSG predvođen Neymarom, Mbappeom i ostalima.

Uključujući i golove iz Salzburga 19-godišnji Norvežanin sada ima 39 golova u 29 nastupa i, nema sumnje, jedan je od najboljih europskih centarfora unatoč mladim godinama.

No, njegov nogometni put mogao je biti potpuno drugačiji. Naime, sve je otkrila jedna osoba iz Rome:

“Romi su ponudili Erlinga Halanda prije dvije godine za četiri milijuna eura. Tada ga je Monchiju preporučio jedan od bivših igrača Rome, ali klub ga je odbio jer su mislili da im nije dovoljno dobar. Nakon toga je on izabrao Salzburg i napravio odličan potez”, rekao je Sebastian Nela, direktor ženskog tima AS Rome.

Monchi je u svijetu nogometa poznat kao jedan od najboljih lovaca na mlade talente te sjajan sportski direktor koji je Sevillu iz španjolskog prosjeka podigao do europske elite. No, nisu samo oni koji su se seznuli.

Veliki kiks napravio je i njemački Hoffenheim. Oni su kiksali prije četiri godine. Naime, Bild piše da je tada 15-godišnji Haland bio na probi u Hoffenheimu i apsolutno zadovoljio.

Otkrio ga je tadašnji šef skauta Michael Mutzel (danas sportski direktor HSV-a) i preporučio ga upravi, no ovi su rekli da ne žele pristati na uvjete obitelji Haland zbog tri tisuće eura više na plaći.

BJELICA ODLAZI IZ DINAMA? “DA, TO JE MOJ VELIKI SAN…”

SLUŽBENO: Novi Brazilac stigao u Real Madrid!

Komentari

komentara

« Povratak