NEVJEROJATNI POVRATAK: Silvio Berlusconi se vraća u Milan!

FOTO:

Izgleda kako bi uskoro opet moglo doći do promjene vlasništva u velikom AC Milanu. Legendarni predsjednik, Silvio Berlusconi, lansirao je pravu senzaciju…

Daleko od slave…

AC Milan danas izgleda kao prosječni talijanski klub koji će proslaviti osvajanje talijanskog Superkupa kao da su osvojili Ligu prvaka. Izlasci u Europi postali su prava rijetkost i Rossoneri se itekako moraju pomučiti za to.

Poslije čudesnih 30 godina vladavine u Milanu bivši talijanski premijer Berlusconi odlučio je prodati jedan od najvećih svjetskih klubova za 740 milijuna eura. I on je očekivao da će Kinezi vratiti klub na stare staze, ali to nije tako jednostavno. Pa čak i nakon što su ulupali preko 200 milijuna eura u transfere.

Sve je to pogodilo Berlusconija koji sada ozbiljno razmišlja o vraćanju Milana u svoj posjed.

Povratak?

“Kako se stvari trenutno odvijaju na kraju ću opet kupiti Milan”, poručio je prilikom političkog skupa u Udinama. Također, rekao je kako smatra da je prodaja kluba direktno utjecala na loše izborne rezultate njegove stranke Forza Italia.

“Mnogi su me zaustavili i pitali zašto sam prodao klub boga pitaj kome i krive me stanje momčadi. Priznat ću vam nešto. Nastave li se stvari odvijati na ovaj način, prije ili poslije opet ću kupiti Milan”, ispalio je Berlusconi.

Komentari

komentara

« Povratak