NEVJEROJATNI RARITET: Odigrali su 998 međunarodnih utakmica, a sada će prvi put zaigrati bez publike!

FOTO:

“Ne sjećam se ikad da sam igrao utakmicu bez gledatelja, niti vodio momčad kao trener pred praznim tribinama. Bit će jako čudno, nešto potpuno drugačije”, rekao je na presici izbornik Engleske, Gareth Southgate. Engleska će sutrašnju utakmicu na Rujevici protiv Hrvatske itekako pamtiti.

ENGLESKA ZABRINUTA

Engleska je odigrala u svojoj povijesti čak 998 međunarodnih utakmica, a utakmica na Rujevici bit će im prva koju će igrati pred praznim tribinama! A izgleda kako je to informacija koja itekako brine engleskog izbornika koji je bio vrlo iskren na presici uoči utakmice:

“Bit će jako čudno, nešto potpuno drugačije. Na neki način bih volio da naši igrači dožive u Rijeci atmosferu punog stadiona i da nas Hrvatska podsjeti na ono što se dogodilo prošlog ljeta. Onda bi im mogao reći da izađu na teren i suoče se s tim, ali nismo dobili tu priliku…”, rekao je Southgate.

Zanimljivo, engleski mediji donose kako su njihovi reprezentativci zbog toga gledali snimku sa utakmice između Barcelone i Las Palmasa koja se igrala pred praznim tribinama.

Engleski izbornik je svoje igrače posebno upozorio na to da ne pričaju previše na terenu jer bi Delićevi izabranici mogli ‘prisluškivati’ njihove dogovore, ali i da pripaze na psovke jer će se sve čuti.

IMA NEKA TAJNA VEZA: ODBIO UNITED, CITY I PSG KAKO BI IGRAO ZA MILAN!

ISKOMPLEKSIRANI ARGENTINAC: Sampaoli popljuvao hrvatski uspjeh u Rusiji!

Komentari

komentara

« Povratak