NEVOLJE NA POLJUDU: Dva igrača prve momčadi Bijelih zaražena koronavirusom!

FOTO:

Loše vijesti stižu s Poljuda, dva igrača seniorske ekipe Hajduka su pozitivna na COVID-19 te su stavljena u izolaciju. Neimenovani prvotimci već nekoliko dana nisu u kontaktu s ostatkom momčadi, tako će i ostati neko vrijeme.

“HNK Hajduk ovim putem obavještava javnost o tome da su dva igrača prve momčadi pozitivna na COVID-19. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) nismo u mogućnosti objaviti identitet osoba pozitivnih na virus.

Jedan igrač ima vrlo blage simptome dok je drugi asimptomatski slučaj. Obojica se osjećaju dobro te im je od strane nadležnog epidemiologa određena mjera samoizolacije sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Navedeni igrači proteklih nekoliko dana nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi.” – objavili su na službenoj stranici HNK Hajduka.

Isto tako, liječnička služba će u idućih nekoliko dana provoditi pojačan nadzor kako bi se svi igrači i stručni stožer zaštitili od zaraze. Hajduk nakon reprezentativne pauze ima čak tri uzastopna gostovanja, slijede im Belupo te Lokomotiva dok se derbi s Dinamom možda i odgodi za proljeće.

Komentari

komentara

« Povratak