NEVOLJE U PREMIERSHIPU: Trofejni trener zaprijetio da će zbog navijača napustiti klub na kraju sezone!

FOTO:

Tottenham je jučer na svom terenu poražen od Liverpoola, rezultatom 1:2. Nakon utakmice, trofejni trener je priznao što mu je na duši…

Conte se uvrijedio

U sklopu 14. kola engleske Premier lige Liverpool je pobijedio Tottenham, rezultatom 1:2. Nakon utakmice trener domaćina, Antonio Conte je kritizirao navijače te je čak najavio kako bi zbog njih mogao napustiti klub.

Ono što je Conteu zasmetalo su zvižduci koji su s tribina bili upućeni njemu i njegovim igračima na poluvremenu utakmice, kada je Liverpool imao vodstvo od 0:2. Ovo je šesta uzastopna utakmica da je Tottenham morao juriti zaostatak, no ovaj put Conteova momčad to nije uspjela.

„Naravno da smo dužni pokazati poštovanje prema navijačima. Oni navijaju za nas i plaćaju ulaznice da bi nas gledali. Ali, ako mene pitate jesam li razočaran, onda jesam. Važno je da u svakom trenutku budemo iskreni.”, rekao je Conte pa nastavio:

„Stalno moram govoriti istu stvar. Tek smo počeli s procesom. Nakon jedne godine napravili smo mnogo pomaka prema naprijed i ako netko misli da smo spremni za titule, moram biti iskreni i reći da je to vrlo teško. Ne mogu ih obećati u ovom trenutku, jer smo daleko od njih. Moramo biti strpljivi.”

„Svi žele pobjeđivati, ja prvi. Budemo li imali strpljenja sve će biti dobro, ali ako ovako nastavimo vidijet ćemo što nosi kraj sezone. Za mene su strast i entuzijazam gorivo, moramo to imati, to mi je jako važno”, završio je Conte.

Za analizu utakmice Fenerbahce – Sivasspor kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak