NEWCASTLE KONAČNO NAŠAO TRENERA! Stiže „El Maestro“!

FOTO:

Nakon što je Newcastle United kupio bogati saudijskih investiticijski fond, ne prestaju nagađanja o treneru koji će preuzeti ovu momčad. Prema pisanju The Guardiana, novi valsnici su konačno našli pravog čovjeka.

Potraga je završena

Nakon nekoliko tjedana nagađanja i pregovora s različitim nogometnim stručnjacima, novi vlasnici Newcastlea konačno su našli nasljednik otpuštenog Stevea Brucea. To bi, kako piše The Guardian, trebao  biti Unai Emery!

Većina detalja je s Emeryem navodno već dogovorena, a klub trenutačno pregovara oko visine njegovih primanja. Kako sada stvari stoje, u Newcastleu su optimistični što znači da će klub iz Premiershipa trebat platiti Villarrealu odštetu za odvođenje njegova trenera. Riječ je o iznosu od sedam milijuna eura. Naravno, to novim vlasnicima Newcastelea nije problem, s obzirom na to da saudijski vlasnici Newcastlea na ljeto planiraju investirati oko 300 milijuna eura u momčad.

Očekuje se da bi pregovori trebali biti dovršeni do četvrtka.

Inače, Emery je do sad vodio Valenciju, moskovski Spartak, Sevillu, PSG i Arsenal, a od  2020. je trener Villarreala. S ovim je klubom u sezoni 2020./2021. osvojio Europa ligu pobijedivši u finalu na jedanaesterce Manchester United. Isto je natjecanje osvajao tri uzastopne godine i na klupi Seville.

Komentari

komentara

« Povratak