Neymar protiv Srbije izašao zbog ozljede pa se rasplakao na klupi

FOTO:

Brazil je u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu pobijedio Srbiju s 2:0 nakon pogodaka Richarlisona u 63. i 73. minuti susreta, ali pobjedu je u velikoj mjeri zasjenila ozljeda Neymara.

Zvijezda Brazila izašla je u drugom poluvremenu, nakon što je tražio zamjenu, a ubrzo ga je kamera uhvatila kako plače na klupi.

Iz fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama nedugo nakon što je brazilski nogometaš napustio teren jasno se vidi kako je Neymar tijekom utakmice bio žrtva grubog starta jednog od igrača Srbije te mu je, po svemu sudeći, stradao gležanj.

Da nešto nije uz redu s Neymarom potvrdio je i komentator HRT-a Marko Šapit, koji je nakon utakmice rekao da na terenu, među igračima koji na nogama slave pobjedu, ne vidi Neymara te da je izvjesno kako je ozlijeđeni Brazilac već otišao u svlačionicu.

Kroz idućih nekoliko sati trebali bi biti objavljeni detalji o ozljedi, a kako je Neymar najbolji igrač svoje reprezentacije, vijesti će uvelike utjecati na cjelokupni nastup Brazila na ovom turniru. Brazilski mediji pišu da Neymar odmah ide snimati gležanj te da će rezultate imati tijekom noći po našem vremenu.

Komentari

komentara

« Povratak