Neymarova mama nogirala 30 godina mlađeg dečka kad je doznala cijelu istinu!

FOTO:

Nadine Goncalves, majka jednog od ponajboljih nogometaša svijeta, napadača PSG-a Neymara, pohvalila nedavno novim dečkom koji je točno 30 godina mlađi od nje.

Tiago Ramos (22) šest je godina mlađi u odnosu na njezina slavnoga sina, a Nadine je zajedničku fotografiju potpisala riječima: Neobjašnjivo se ne treba objašnjavati, već živjeti. Ramos je inače profesionalni gamer, član momčadi 4K Easy, a uz to se bavi i manekenstvom.

Neymar je majku podržao u njezinoj novoj ljubavnoj pustolovini, fotografiju je komentirao rečenicom “Volim te, budi mi sretna”, a još zanimljiviji dio kaže da je novopečeni par “lajkom” označio i Wagner Ribeiro, Neymarov otac i muškarac od kojeg se Nadine razvela 2016. godine nakon 25 godina braka.

No, ljubav nije dugo trajala. Strani mediji prenose da je Neymarova mama nogirala ljepuškastog mladića jer je veliki zavodnik koji pri tom ne bira. Otkrilo se da je bio u vezi s brojnim ženama i muškarcima.

Jedan od njegovih ljubavnika navodno je bio Mauro, Neymarov osobni kuhar. a popisu je još i brazilski glumac Carlinhos, bogataš Eduardo Pereira te marketinški stručnjak Irinaldo Oliver…

BJELICA VEĆ PREUZIMA NOVI KLUB: BIVŠI TRENER DINAMA DOLAZI NA KLUPU EUROPSKOG VELIKANA?

DA VIDIMO VAŠE ZNANJE: Kladimo se da ne možete točno prepoznati ovih 10 grbova iz nogometnog svijeta!

 

Komentari

komentara

« Povratak