NEZADOVOLJNI DALIĆ: „Ovo se ponavlja opet i to me zabrinjava…“

FOTO:

Hrvatska reprezentacija je u prijateljskoj utakmici igrala 3:3 protiv Turske. Napad je danas bio poprilično dobar i raznovrstan, Vatreni su gubili 1:2 pa okrenuli na 3:2 ali do pobjede ipak nisu stigli, brzo su primili izjednačujući pogodak.

Strijelci za naše su bili Mario Budimir, Mario Pašalić i Josip Brekalo, no obrana je danas prilično bila neuvjerljiva. U prvoj izjavi nakon dvoboja istaknuo je to i zabrinuti izbornik Zlatko Dalić.

“Opet se ponavlja da primamo golove olako, to me zabrinjava jer svaki put kad protivnik pređe centar mi primimo gol .Ova utakmica je poslužila svrsi jer sam vidio stvari koje sam htio vidjeti. Moramo popraviti puno stvari.” – jasno je poručio Dalić, prenosi Index.

Domagoj Vida je počeo kao kapetan ali vidi se da ove sezone još nije u pravoj formi. “Domagoj Vida? Plan je bio da izađe nakon prvog poluvremena. Htio sam isprobati Uremovića na stoperu. Pongračić? Vidi se da je u nedostatku utakmica, ali će nam donijeti novu energiju, to se vidi. On će biti velika konkurencija našim stoperima.” – zaključio je izbornik Kockastih, javljaju SN.

Hrvatska će 14. studenog gostovati kod Švedske dok tri dana kasnije dočekuju europske prvake Portugalce.

Komentari

komentara

« Povratak