NEZAPAMĆEN RAZGOVOR: Klopp opet poludio i napao novinara, ovaj mu odlično odbrusio!

FOTO:

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp očito je jako ljut i nezadovoljan zbog prenatrpanog rasporeda. Engleskom prvaku nedostaje gotovo cijela momčad, sada se ozlijedio i pouzdani James Milner što nikako nije dobro sjelo njemačkom stručnjaku. Treći puta je u zadnjih tjedan dana kritizitao TV kuće zbog rasporeda, na meti su mu Sky Sports i BT Sport.

Međutim, glavni novinar BT Sporta, Des Kelly, nije želio ostati dužan Kloppu nakon još jednog napada. Njihov razgovor je zaista u najmanju ruku neobičan u odnosu na intervjue protekli sezona u Premiershipu.

Jurgen je napao BT Sport zbog toga što stavljaju utakmice u 12:30 te sarkastično čestitao na ozljedi Jamesa Milnera. Kelly je odgovorio da se nada nema ništa protiv njega pa mu poručio: „Možda pucate u pogrešnu metu. Mi u TV kućama radimo utakmice Premier League koja sama određuje pravila, možda da se obratite čelnicima lige”?

Bijesni Nijemac je nastavio lupati po svome ali Kelly to nije želio trpjeti: „Zašto vi i vaš direktor ne odete  s čelnicima ostalih klubova onima kojima trebate otići s tom primjedbom? Vaši napadi na TV kuće neće vam ništa promijeniti, nazivate nas zločincima…”

Normalan dogovor sve do kraja razgovora nisu mogli postići pa je Kelly zaključio kako ovim izjavama Klopp neće promijeniti baš ništa, zahvalio mu se na intervjuu i zaključio ga.

Komentari

komentara

« Povratak