NEZAPAMĆENA ČISTKA: Čak 15 igrača će napustiti Hajduk!?

FOTO:

Novi predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, odmah je po dolasku dao znanja kako će se na Poljudu dogoditi veliki remont. Neki su već otišli iz Splita, a prema riječima novog sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa, pravi remont bi se trebao dogoditi na ljeto.

Riječi novog sportskog direktora splitskoga prvoligaša Mindaugasa Nikoličiusa morale su jako odjeknuti u Hajdukovoj svlačionici: “Imamo 14 igrača koje na Poljudu vidimo i na ljeto, ostali se trebaju dokazati”.

Najpoznatije novine, Sportske novosti, pokušale su proanalizirati situaciju u Hajduku. Igrači koji su na “dokazivanju” i blizu odlaska su:

Josip Posavec, Marin Ljubić, Kristian Dimitrov, Stefan Simić, Nihad Mujakić, Stipe Radić, Božo Mikulić, Darko Todorović, Mijo Caktaš, Bassel Jradi, Adam Gyurcso, Umut Nayir, Vicko Ševelj, Ivan Delić i Dino Skorup.

Mindaugas Nikoličius radeći u Žalgirisu i Gorici nije imao priliku spoznati sve blagodati koje može donijeti klupska Akademija. Međutim, pokazao je kao sportski direktor da vjeruje u mlade igrače i da ih voli imati u kadru. Kako Hajduk u Akademiji ima niz velikih talenata (Ljubičić, Ćubali, svakako Biuk ako potpiše ugovor…), jasno je da će u novom Hajduku i oni tražiti priliku.

Također ne treba zaboraviti ni igrače koji su još na posudbi, kao što je Blagaić, još jedan iz niske talentiranih mladića. Svi oni lako bi mogli biti na ljetnim pripremama Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak