NI ON NIJE DOBIO PRILIKU U HAJDUKU: Rijeka dovodi Hajdukovo dijete!

FOTO:

Početkom godine stigla je potvrda kako će Ivan Nevistić iz Rijeke preći u Dinamo. No, Modri su odlučili ostaviti mladog vratara u Rijeci do kraja sezone jer prva jedinica je još uvijek sjajni Dominik Livaković.

A čini se kako su u Rijeci već pronašli nasljednika Nevistića. Naime, Sportske novosti pišu kako će novi igrač Rijeke postati mladi 21-godišnji vratar Šibenika, Nediljko Labrović. Labroviću ugovor sa Šibenikom završava 15. lipnja, tako da još od siječnja ima mogućnost otići gdje god poželi. I to bez ikakve odštete. Rijeka je očito najbrže reagirala.

Labrović je jako mlad, a u nogama već ima 67 seniorskih utakmica, sve na golu Šibenika. U čak 25 utakmica ostao je čiste mreže, u dosta njih zaslužio je naslov igrača utakmice. Labrović je visok 194 cm, ima iznimno duge ruke, sjajan refleks, te golemi prostor za napredak jer mu je tek 21 godina.

U Rijeci ga po svemu sudeći čeka “jedinica” jer na Rujevici nemaju problem s tim da mlade igrače odmah guraju u krupni plan. Dapače, to je temeljac svih Miškovićevih vizija za blisku budućnost kluba.

Nema sumnje da je Labrović iznimno zanimljiv golmanski potencijal, a s obzirom na činjenicu da ima slobodne papire, logično je pitati se je li Hajduk trebao reagirati po pitanju njegovog povratka na Poljud? Labrović je Hajdukovo dijete, ali na Poljudu očito imaju druge planove…

Komentari

komentara

« Povratak