NIJE ČAK DOBIO NI PRETPOZIV: Je li ovaj igrač zaslužio igrati za Hrvatsku na Euru?

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, danas je objavio popis igrača za nadolazeće Europsko prvenstvo koje će se igrati ovog ljeta u Njemačkoj.

“Svjesni smo velike ambicije i očekivanja kod svih, ali isto tako smo svjesni koliko dobrih reprezentacija na Euru ima. Imamo najtežu moguću skupinu, bit će zaista jako, jako teško. Napravili smo rezultat, koji smo morali, a to je plasman na Euro. Sve ostalo je bonus”, rekao je Dalić nakon objave i nastavio:

“Nema nikakvog pritiska i idemo napravit sve da budemo što bolji možemo biti. Svjesni smo da nikad nećemo imati brojniju podršku navijača kao na ovom Euru, znam da očekuju puno od nas i mi ćemo se truditi.

Okupljamo se u nedjelju 26. svibnja, imamo i prijem kod predsjednika i krećemo s radom. Vjerujem u ove igrače i popis i vjerujem da možemo napraviti dobar plasman. Ponavljam, ne želim stvarati pritisak igračima, želim da uživamo u nogometu i da Hrvatska bude sretna i ponosna”.

Inače, na popisu se nije našao 25-godišnji Josip Brekalo koji ima 35 nastupa te četiri pogotka za reprezentaciju. Josip je došao na posudbu iz Fiorentine u Hajduk kako bi se izborio upravo za Euro, ali očito nije uspio u tome.

Neki su čak iznenađeni jer je Brekalo bio možda i najbolji igrač Hajduka ovog proljeća. Bez obzira na raspad koji se dogodio u cijeloj momčadi, Brekalo je u dresu Hajduka upisao pogodak i sedam asistencija.

Komentari

komentara

« Povratak