NIJE DUGO PLAKAO: Pique nakon posljednje utakmice za Barcu razmjenjivao nježnosti s mlađahnom djevojkom!

FOTO:

Gerard Pique sinoć se oprostio od svoje voljen Barcelone. Protiv Almerije je odigrao svoju posljednju profesionalnu utakmicu, a oproštaj na Camp Nou je bio doista emotivan.

Našao utjehu nakon utakmice

Prije nekoliko dana Gerard Pique je šokirao nogometnu javnost objavom kako će se na utakmici s Almerijom oprostiti od profesionalne igračke karijere. To se sinoć i dogodilo.

Loša forma, zvižduci navijača, dramatičan privatni život zbog prekida dugogodišnje veze sa Shakirom… sve je to očito bilo previše za Barcinu legendu, pa se odlučio povući. Pique se prema svom voljenom klubu ponio doista gospodski, oprostivši mu dug od čak 30 milijuna eura! Dio tog iznosa klub je Piqueu ostao dužan zbog pandemije, dok se drugi dio odnosi na sadašnji ugovor, koji mu je trebao trajati do 2024. godine.

U 85. minuti Pique je posljednji put napustio travnjak Nou Campa. Prije nego što je u igru umjesto njega ušao Christiansen, legendarni branič Barcelone oprostio se od svojih suigrača na terenu, izgrlio ih pa predao kapetansku traku Albi. Nakon utakmice svima zahvalio.

„Želim se zahvaliti svima – suigračima, stručnom stožeru, svima u klubu. Hvala vam na svemu… Ponekad se ljubav iskazuje odlaskom”, rekao je Pique i briznuo u plač.

Nakon emotivnog oproštaja na terenu, Pique je nakon utakmice snimljen kako grli svoju novu partnericu Claru Chiju. Bila je ovo prvi put da je Piqueova nova djevojka snimljena na Camp Nou. Dežurni kritičari na društvenim mrežama Piqueu zamjeraju ovakvo opušteno ponašanje i razmjenu nježnosti s Clarom, neposredno nakon „najtužnijeg trenutka u karijeri“.

Komentari

komentara

« Povratak