NIJE DUGO TRAJAO: Talijani tvrde da Boban odlazi iz Milana zbog bizarnog sukoba!

FOTO:

Nakon što je Zvonimir Boban u intervjuu kritizirao vodstvo Milana zato što su dogovarali dolazak novog trenera iza njegovih leđa, sada se sprema napustiti klub na kraju sezone, piše La Gazetta Dello Sport.

Uz Bobana, na isto se navodno sprema i drugi sportski direktor kluba Paolo Maldini.

Podsjetimo, Milan je prije početka ove godine smijenio Marca Giampaola s mjesta trenera kako bi doveo Stefana Piolija, ali bi Talijan trebao biti samo kratkoročno rješenje dok se ne dogovori dolazak nekog većeg imena.

POZNATI ENGLEZ TVRDI: “SALAH NAPUŠTA LIVERPOOL JER ŽELI U OVAJ KLUB!”

Boban, u paru s Maldinijem, želi Talijana Massimiliana Allegrija, dugogodišnjeg trenera Juventusa, dok CEO kluba Gazidis hoće Nijemca Ralfa Rangnicka. Uz to, Gazidis bi Rangnicku dao ovlasti sportskog direktora, a već je razgovarao s Nijemcem bez znanja Bobana i Maldinija.

“Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina”, oštro je Boban prozvao gazdu kluba.

U 2 DANA SKUPIO MILIJUN PRATITELJA, BIT ĆE VAM SVE JASNO KAD VIDITE KAKO SE ZOVE

Komentari

komentara

« Povratak