NIJE IM DOBRO SJELA DALIĆEVA IZJAVA: Engleski portal odgovorio hrvatskom izborniku!

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, jučer je na presici najavio današnji dvoboj protiv Albanije. Naš izbornik bio je razočaran zbog silnih kritika koje je dobio nakon poraza od Španjolske pa je tako dao vrlo zanimljivu izjavu:

“Ne znam tko je to uz Francusku napravio i ja uvijek kažem da Hrvatska zaslužuje puno veći respekt. Mi imamo tri medalje, a Engleska jednu u 58 godina. Oni su zlatni, a mi ne vrijedimo. Mi smo mali, ali smo hrabri i borbeni, a dokaz je 100.000 Hrvata u Berlinu. Naši rezultati pokazuju da smo bolji nego što nas se doživljava. Znam da je nakon poraza od Španjolske dosta negative, ali nadam se da ćemo dati sve od sebe da opet budemo pravi i kakvi možemo biti. Hrvatska vrijedi i Hrvatska je puno bolja nego što se o njoj govori.”

Dalić smatra kako naša reprezentacija ne dobiva dovoljno poštovanja pa je tako bacio usporedbu s nekim ostalim velikanima. No, danas ga je odmah demantirao Guardian. Dalić je u svojoj izjavi prilično podcijenio engleske uspjehe i “oduzeo im” čak dvije medalje.

Englezi su u posljednjih 58 godina također osvojili tri, a ne jednu medalju. Pored naslova svjetskih prvaka na domaćem terenu 1966., bili su viceprvaci posljednjeg Eura i brončani u Ligi nacija 2019.

Za analizu utakmice Hrvatska – Albanija kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak