NIJE JEDINI POŽALIO: Mertens se provokacijama podsmijehivao Anfieldu, na kraju njegov Napoli ispao iz LP!

FOTO:

Liverpool je pogotkom Mo Salaha porazio Napoli te tako nastavio natjecanje u osmini finala, dok će družina iz Napulja nastaviti u Europskoj ligi.

Mala je to osveta za provokacije belgijskog napadača Driesa Mertensa, pomalo se rugao već slavnom natpisu na putu prema terenu, „Ovo je Anfield.“

„Moje najbolje sjećanje s Anfielda na kojem sam igrao prije osam godina je da su ljudi govorili o tom natpisu. Mislio sam da je to jako velik natpis”, izjavio je Mertens za The Times pa dodao:

“Prošao sam kroz tunel i pitao se: Gdje je ta stvar? A onda su mi rekli da sam je prošao a da uopće nisam opazio natpis.”

“I u drugom poluvremenu, gledam ja u taj natpis, u tu malu stvar, i pitam se: Zašto je uopće poseban?”, zaključio je sjajni napadač Napolija.

Međutim, nogometna karma zadesila je bivši Maradonin klub, izgubili su utakmicu i nisu prošli „skupinu smrti.“

Inače, i drugi treneri te igrači su olako shvatili atmosferu legendarnog stadiona i Kopa. Nagelsmann i Tuchel su tu činjenicu podcijenili i izjavili kako im Anfield neće previše smetati, naravno, poraženi su. Kevin De Bruyne je također spomenuo kako atmosfera ne igra veliku ulogu, City je glatko poražen 3:0…

VELIKI PLANOVI: Inter i Milan potpisali memorandum i kreću u ogroman, zajednički projekt!

Komentari

komentara

« Povratak