NIJE LAKO BARCI: Lewandowski će aktivirati posebnu klauzulu kao zabije još 8 golova!

FOTO:

Barcelona je i ove sezone razočarala svoje navijače diljem svijeta s obzirom da će drugu sezonu zaredom igrati Europsku ligu. Ovog puta u Ligi prvaka kobni su bili Bayern Munchen i Inter.

U prvenstvu se još dobro drže jer im Real Madrid bježi svega tri boda. Barem zasad svjetla točka ove sezone svakako je poljski napadač Robert Lewandowski koji je ovog ljeta stigao iz Bayern Munchena za 45 milijuna eura.

Robert je u 16 utakmica postigao 17 golova te četiri asistencije. No, pojavio se dodatni problem za Katalonce. Naime, Bayernov insajder Christian Falk u podcastu za Bild rekao je kako je u transfer uključena posebna klauzula kojom njemački prvak može dodatno zaraditi.

Prema Falku, sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić dogovorio je da Barcelona mora Bayernu platiti dodatnih 1.25 milijuna eura za svaku sezonu u kojoj 34-godišnji Lewandowski zabije najmanje 25 golova. Podsjetimo, Lewandowski je potpisao četverogodišnji ugovor, što znači da Bayernu u tom periodu od Barcelone može na račun sjesti najviše pet milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak